ПрАТ "ПЛУТОН"

Код за ЄДРПОУ: 23795568
Телефон: +38 (061) 220-4811; +38 (061) 220-4812
e-mail: deo@pluton.zp.ua
Юридична адреса: м.Запоріжжя пр.Леніна,75
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

позачергові
20.02.2011
66.7000000
Позачерговi загальнiзбори були скликанi Виктонавчим органом товариства. Пропозицiй з боку акцiонерiв та iнших органiв управлiння товариством щодо внесення змiн та доповнень до порядку денного не надходило.
Порядок денний
1. Прийняття рiшення з питань порядку (регламенту) проведення загальних зборiв акцiонерiв. Обрання лiчильної комiсiї та затвердження її складу. Обрання головуючого та секретаря загальних зборiв акцiонерiв.
2. Прийняття рiшення про змiну форми iснування акцiй Товариства. Про переведення випуску акцiй Товариства з документарної форми iснування у бездокументарну форму (дематерiалiзацiя випуску).
3. Про обрання депозитарiю, який буде обслуговувати випуск акцiй Товариства, затвердження умов договору з депозитарiєм на обслуговування емiсiї цiнних паперiв Товариства.
4. Про обрання зберiгача, у якого Товариством будуть вiдкритi рахунки в цiнних паперах власникам акцiй, затвердження умов договору зi зберiгачем про вiдкриття рахункiв у цiнних паперах власникам акцiй Товариства.
5. Про припинення дiї договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства, визначення дати припинення ведення реєстру.
6. Затвердження Рiшення про переведення випуску iменних акцiй Товариства з документарної форми iснування у бездокументарну форму (рiшення про дематерiалiзацiю випуску акцiй).
7. Визначення способу персонального повiдомлення акцiонерiв Товариства про прийняте рiшення про дематерiалiзацiю випуску акцiй Товариства.
8. Про порядок вилучення та погашення сертифiкатiв акцiй Товариства.
9. Про змiну найменування акцiонерного товариства з ЗАКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПЛУТОН" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЛУТОН".
10. Про внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї.
11. Обрання уповноваженої особи для пiдписання Статуту вiд iменi Товариства та проведення необхiдних дiй для проведення державної реєстрацiї Статуту.
12. Затвердження Положень, що регламентують дiяльнiсть органiв управлiння Товариства.



На зборах буди прийнятi наступнi рiшення:
З першого питання порядку денного прийняте рiшення про затвердження регламенту проведення загальних зборiв ,обранна лiчильна комiсiя та затверджений її склад. Обранний голова та секретарь загальних зборiв акцiонерiв.
Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0%
з другого питання порядку денного прийняте рiшення про переведення акцiй ЗАКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПЛУТОН" у бездокументарну форму.

Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0%
З третього питання порядку денного приняте рiшення обрати Депозитарiєм Товариства Депозитарiй - Вiдкрите акцiонерне товариство "Нацiональний депозитарiй України" та
Затверджениi умови договору з Депозитарiєм ВАТ "Нацiональний депозитарiй України".

Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0%
З четвертого питання прийняте рiшення - обрати Зберiгачем Товариства - ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦIЙНИЙ БАНК "ПРИВАТБАНК", в особi фiлiї Запорiзьке РУ ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК".
Затвердженi умови договору зi Зберiгачем ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦIЙНИЙ БАНК "ПРИВАТБАНК".
Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0%
З пятого питання порядку денного прийняте рiшення
Припинити дiю договору на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв Товариства № 23-Р вiд 06.10.1999р., укладеного з Публiчним акцiонерним товариством "УКРСОЦБАНК", код за ЄДРПОУ 00039019; Данi свiдоцтва про державну реєстрацiю: серiя А01 № 365338, номер запису 1 068 105 0047 002827, дата проведення державної реєстрацiї 27.09.1991р., орган, що видав свiдоцтво: Голосiївська районна у мiстi Києвi Державна адмiнiстрацiя. Мiсцезнаходження: 03150, Україна, м.Київ, вулиця Ковпака, буд. 29; ПIБ керiвника Голова правлiння Тимонькiн Борис Владиславович. Данi лiцензiї на провадження професiйної дiяльностi на фондовому ринку - депозитарної дiяльностi, дiяльностi з ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв: Лiцензiя Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку серiї АВ №534213, видана 01.07.2010р., строк дiї: 13.10.2012р.
Визначена дата припинення ведення реєстру "31" березня 2011 року.
Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0%
З шостого питання порядку денного прийняте рiшення щодо Про прийняте рiшення про дематерiалiзацiю випуску акцiй повiдомити персонально кожного акцiонера Закритого акцiонерного товариства "ПЛУТОН" у вiдповiдностi до перелiку акцiонерiв, складеному станом на дату прийняття рiшення про дематерiалiзацiю, тобто на 20.02.2011 р.
Повiдомлення акцiонерiв провести шляхом проведення вiдповiдної публiкацiї в офiцiйному друкованому виданнi ДКЦПФР та направлення персональних письмових повiдомлень акцiонерам та номiнальним утримувачам, зареєстрованих в реєстрi власникiв iменних цiнних паперiв простим листом протягом 10 календарних днiв вiд дати прийняття рiшення

Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0%
З сьомого питання порядку денного прийняте рiшення - Вилучення сертифiкатiв акцiй буде здiйснено ЗАТ "ПЛУТОН" (надалi Емiтент). Акцiонери протягом 2-х мiсяцiв пiсля дати припинення ведення реєстру повиннi звернутися до Емiтента та передати сертифiкати акцiй. Передача сертифiкатiв акцiй вiд акцiонера до Емiтента оформлюється актом. Емiтент пiсля закiнчення двохмiсячного термiну повинен знищити вилученi сертифiкати акцiй. Знищення вилучених сертифiкатiв цiнних паперiв здiйснюється у паперорiзальнiй машинi або шляхом спалення з обов'язковим складанням акта про знищення. Невiд'ємною частиною акта про знищення повинен бути реєстр знищених сертифiкатiв цiнних паперiв, який має мiстити iнформацiю щодо iндивiдуальних ознак знищених сертифiкатiв (серiї, номера, наскрiзного номера). Знищення сертифiкатiв цiнних паперiв здiйснюється комiсiєю у кiлькостi не менше трьох осiб. Склад комiсiї затверджується керiвником емiтента.

Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0
З девятого питання порядку денного прийняте рiшення - Змiнити найменування акцiонерного товариства з ЗАКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПЛУТОН" на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПЛУТОН" на найближчих Загальних зборах акцiонерiв, пiсля набрання чинностi закону України "Про внесення змiн до Закону України "Про акцiонернi товариства" щодо вдосконалення механiзму дiяльностi акцiонерних товариств, прийнятого Верховною Радою 3 лютого 2011 року, №2994-VI .

Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0
З десятого питання порядку денного прийняте рiшення - внести та затвердити змiни до Статуту шляхом викладення у новiй редакцiї, пов'язанi iз приведенням Статуту у вiдповiднiсть до прийнятого рiшення про переведення випуску iменних акцiй з документарної форми iснування у бездокументарну форму та Законом України "Про акцiонернi товариства" на найближчих Загальних зборах акцiонерiв, пiсля набрання чинностi закону України "Про внесення змiн до Закону України "Про акцiонернi товариства" щодо вдосконалення механiзму дiяльностi акцiонерних товариств, прийнятого Верховною Радою 3 лютого 2011 року, №2994-V!.
Внести змiни та доповнення до Статуту Товариства, щодо iснування акцiй в бездокументарнiй формi, а саме: у статтi 6 абзац третiй пункту 6.1. виключити та викласти в такiй формi: "Акцiї Товариства iснують виключно в бездокументарнiй формi".
Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0
З одинадцятого питання порядку денного прийняте рiшення - Делегувати право пiдпису змiн та доповнень до Статуту ЗАКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПЛУТОН", затверджених рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 20.02.2011р. генеральному директору Сечину Сергiю Iвановичу.
Доручити Генеральному директору ЗАТ "ПЛУТОН" через представника Товариства на пiдставi виданої довiреностi забезпечити в установленому законодавством порядку державну реєстрацiю змiн та доповнень до Статуту ЗАКРИТОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПЛУТОН", затверджених Загальними зборами акцiонерiв Товариства 20.02.2011 р.
Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0%
З дванадцятого питання порядку денного прияняте рiшення - Затвердити Положення, що регламентують дiяльнiсть органiв управлiння Товариства, а саме: "Положення про загальнi збори", "Положення про виконавчий орган товариства (Генерального директора)", "Положення про ревiзора" на найближчих Загальних зборах акцiонерiв, пiсля набрання чинностi закону України "Про внесення змiн до Закону України "Про акцiонернi товариства" щодо вдосконалення механiзму дiяльностi акцiонерних товариств, прийнятого Верховною Радою 3 лютого 2011 року, №2994-VI.
Загальнi збори акцiонерiв Товариства були скликанi Виконавчим органом товариства.Пропозицiй щодо внесення змiн до порядку денного не надходило.Черговi збори протягом звiтного перiоду не скликались.
Голосували "за"-100% голосiв акцiонерiв, якi приймають участь у зборах; Проти-0% утрималось -0% 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.